Kredsen Kredsstyrelsen

Et historisk tilbageblik i Vestfyns Lærerkreds

Et historisk tilbageblik i Vestfyns Lærerkreds. Vi har samlet en del af tidligere begivenheder, som havde betydning for medlemmerne i Vestfyns Lærerkreds
Historisk Tilbageblik

Aftalen om Ny Løn i folkeskolen blev indført den 1. april 2000. Den fastlagde opdeling af de ansatte i folkeskolens basisstillinger i to grupper.

Læs Lønavisen fra 1. august 2005 for Vestfyns Lærerkreds her

Den 23. august 2012 skrev kredsformand John Rasmussen samt vicedirektør for dagtilbud og skole Esben Krægpøth under på følgende arbejdstidsaftale. Aftalen var gældende fra 1. august 2012, og var således den sidste arbejdstidsaftale inden Lov 409, den nye lov om lærernes arbejdstid, trådte i kraft den 1. august 2014.

Den største lockout af offentlige ansatte nogensinde, oplevede lærerne i april 2013. Lockouten af lærerne beskrives som værende helt ekstraordinært af flere arbejdsmarkedsforskere, blandt andet fordi der ikke var en forudgående strejke eller blokade. Lockouten gjorde dog ikke lærerne tavse, som du kan se i denne roadmovie.(Teamet bag roadmovien var Jette Møller, John Rasmussen samt Klavs Lind)

Derudover kan du se 3 billedserier fra lockouten. Hvis du vil bruge billederne kommercielt, skal ejerne (fotografen) først give tilladelse. Vi vil bede dig om ikke at dele billederne på Facebook med mindre det er i en lukket gruppe, og at der bliver gjort opmærksom på, at de i øvrigt ikke må deles.

Billedserie 1

Billedserie 2

Billedserie 3